Bijzondere gerechten op maat geserveerd

Het leven moet gevierd worden! Daar zijn gelukkig een heleboel redenen voor te bedenken. Oneindig veel gebeurtenissen met bijeenkomsten groot en klein, verdienen bijzondere aandacht met bijzondere smaken. Klein, bijvoorbeeld een speciaal dinertje voor 6 personen, en groot wellicht een receptie voor meer dan 300 personen. De catering die ik verzorg is altijd zeer persoonlijk en blijft ook bij grote aantallen ambachtelijk en met dezelfde aandacht verzorgd als een klein intiem dinertje. Alles uit eigen keuken, met lokale producten, groenten uit eigen tuin en ‘achtertuin’.

Iets te vieren met familie, vrienden of personeel?

Wilt u juist een feestelijke of zakelijke gelegenheid met een verrassende smaakbeleving afsluiten of omlijsten? Van informele borrel tot zakenlunch, van personeelspicknick op de hei compleet met herder en schapen, tot walking diner. Ik verras u en uw gasten met bijzondere gerechten, telkens fris en aantrekkelijk gepresenteerd en met een opgewekte bediening. Weg van boeken en powerpointpresentaties laat u de smaakpapillen van uw werknemers prikkelen en verrassen.

In overleg kan ik bijna voor elk budget iets moois op maat serveren. Bij dit soort catering ben ik bij mij in de tuin of op elke andere locatie de gastvrouw en verzorg ik de service met eigen personeel. In overleg is het is ook mogelijk om met vrienden of jongeren die u zelf aandraagt, de catering te verzorgen. Niets leuker dan samen zorgen dat het feest of de bijeenkomst de smaak, sfeer en uitstraling krijgt waar u naar op zoek bent.