Sauzen en dips

Taratorsauswalnoot

Een dip op basis van walnoten, knoflook en olie.
Lekker met tempura (groenten gefrituurd in een deegbeslag).

Taratorsaushazelnoot

Een dip op basis van hazelnoten, knoflook en olie.
Lekker met tempura (groenten gefrituurd in een deegbeslag)

Tomatillodip

Dit appelachtige tomaatje uit Mexico is op deze zoet pittige wijze met echte pimienton, een goede dip voor tortillachips, maar ook lekker met gebraden varkensvlees.

Auberginedip

Zachte puree van aubergine, amandelen, sesamzaad, citroen en de typische kruiden uit het Midden-Oosten. Lekker met tortillachips, als tapas.

Sweetchili-garlic saus

Deze gepeperde saus is niet alleen zoet maar ook echt pittig.
Wij doen hem behalve bij de loempia’s ook in de marinade voor de spareribs.

Kruidige tomatensaus

Een saus die helemaal af is, vol verse kruiden, pittig, en toch zoet van door de zon gerijpte tomaten van de koude grond! Goed op de pizza, over de pasta, bij kalfschenkel, enfin, u kunt het zelf wel bedenken.

Gebrande Spaanse pepersaus

De sensatie van zelfgebrande Spaanse pepers met verse kruiden en tomaat. Een zonnige zoetheid die zich pas prijs geeft na het branden. Toepassing: zie kruidige tomatensaus.

Tomatenketchup

Ketchup gemaakt van tomaten van de koude grond, geplukt als ze rijp zijn!