skip to Main Content

Bijzondere gerechten op maat geserveerd

Het leven moet gevierd worden! Daar zijn gelukkig een heleboel redenen voor te bedenken. Oneindig veel gebeurtenissen met bijeenkomsten groot en klein, verdienen bijzondere aandacht met bijzondere smaken. Klein en groot, bijvoorbeeld een speciaal dinertje vanaf 20 personen of  een receptie voor meer dan 300 personen. De catering die ik verzorg is altijd zeer persoonlijk en blijft ook bij grote aantallen ambachtelijk en met dezelfde aandacht verzorgd als een klein intiem dinertje. Alles uit eigen keuken, met lokale producten, groenten uit eigen tuin en ‘achtertuin’.

Iets te vieren met familie, vrienden of personeel?

Wil je juist een feestelijke of zakelijke gelegenheid met een verrassende smaakbeleving afsluiten of omlijsten? Van informele borrel tot zakenlunch, van personeelspicknick tot walking diner. Ik verras jou en jouw gasten met bijzondere gerechten, telkens fris en aantrekkelijk gepresenteerd en met een opgewekte bediening. Weg van boeken en powerpointpresentaties laat je de smaakpapillen van je werknemers prikkelen en verrassen.

In overleg kan ik bijna voor elk budget iets moois op maat serveren. Bij dit soort catering ben ik bij mij in de tuin of op elke andere locatie de gastvrouw en verzorg ik de service met eigen personeel. In overleg is het is ook mogelijk om met vrienden of jongeren die je zelf aandraagt, de catering te verzorgen. Niets leuker dan samen zorgen dat het feest of de bijeenkomst de smaak, sfeer en uitstraling krijgt waar je naar op zoek bent.

 

Back To Top