skip to Main Content

Reserveren diner

Je kunt onder aan deze pagina een reservatie plaatsen voor een diner door het formulier in te vullen. Je ontvangt snel een antwoord van ons. Hieronder vind je informatie over dieetwensen, hoe lang het duurt en hoe je je het beste kunt kleden als je komt.

Ingrediënten

Er wordt gewerkt met zoveel als mogelijk ingrediënten uit eigen proeftuin en keuken, producten uit het wild en vlees en vis van dichtbij. De seizoenen zijn altijd leidend in de keuze van de ingrediënten. We kunnen rekening houden met dieetwensen als je die bij je reservering aangeeft.

Duur van een diner

Een diner bij ons is een middag vullende activiteit. Je arriveert tussen 12.45 en 13.00 uur. We beginnen graag om 13.00 stipt zodat ons programma zo gestroomlijnd mogelijk verloopt. Meestal eindigt het diner ergens tussen 18.00 en 19.00

Kleding

Het is verstandig om je te kleden naar de weersomstandigheden, vooral in de koudere maanden. Er is uiteraard een kachel in de kas/serre en er zijn dekentjes aanwezig. Meestal is het behaaglijk warm, zeker als de zon schijnt, maar iedereen is verschillend als het gaat over het ervaren van warmte en koude. Het kan zeker naar het einde van de middag toch iets frisser zijn dan je gewend bent. Het is in de kas/serre een soort binnen maar toch ook een beetje buiten situatie.
Ik zeg altijd, kleed je aan alsof je gaat wandelen, want dan hou je echt rekening met de weersomstandigheden van het moment en dat werkt heel goed. Je kunt altijd nog iets uitdoen.

Reserveren

Graag ontvang ik jouw reservering met onderstaand formulier. Je reservering is definitief wanneer je van mij een bevestiging van je reservering ontvangen heeft. Tot een week voor het diner kun je de reservering kosteloos annuleren.

Prijzen 2019: 6-gangendiner: € 59,50 ex dranken; 8-gangendiner: € 79,50 ex dranken
Prijzen 2020: 6-gangendiner: € 65,- ex dranken; 8-gangendiner: € 85,- ex dranken

* deze informatie hebben we nodig om je reservering te bevestigen

Back To Top