skip to Main Content

High Tea

Een High tea is een populaire manier om iets te vieren. Het kan vooraf gaan aan een borrel, maar ook perfect een glas Champagne begeleiden. Kleine delicate hapjes in een feestelijke frisse sfeer, anders dan anders, verassend van smaak.

Perentaartjes afgelakt met paardebloemengelei, appeltaartjes in kweepeersfeer, merengue met Belgische room, herfstframbozen en borage bloemetjes, soesjes met rozenkaramel of engelwortelpraline, zwarte bessentaart met witte aardbeitjes en rozenscones, maar ook goudsbloemen ravioli met radicchiovulling en frambozen coulis of venkelflapjes met duindoorndip, een bieten gazpacho, eendenborst met lijsterbessaus of paarse truffel aardappelflapjes met Chinese bieslookbloemetjes…..

Thee uit de tuin

Mijn kruidentuin staat vol met mooie theekruiden als verveine, Arabische munt en bergamot. Ook maken we heerlijke fruitthee van het seizoen van Frambozen, zwarte bessen, bosaardbeitjes, kweeperen en rozenbottels. Eetbare bloemen als rozen en kamille spelen vanzelfsprekend ook een prominente rol.

Styling

We besteden veel aandacht aan de styling van de gebakjes, fijne hapjes en heerlijke versgemaakte thee. We stylen alles in een mix van nostalgie, zoals Oma’s bloemenkopjes en schoteltjes, met moderne accenten van glas en frisse kleuren.
Een high tea, met echte bloemenbordjes, serveer ik bij mij in de tuin, maar ook op elke andere gewenste locatie, in de bossen of bij u thuis.

Back To Top