skip to Main Content

Delicatessen, diners en catering

Woeste goesting is veel meer dan deze 3 woorden. In de naam woeste goesting schuilt een heleboel kennis, maar vooral smaak. Smaakdiversiteit door kennis van de culinaire biodiversiteit op allerlei vlakken. Het kweken van bijzondere en vergeten gewassen van het zaad tot de oogst. Wildplukken in onze eigen natuur. Kennis van alle conserveringstechnieken en daardoor zelfvoorzienend kunnen koken en creëren. Daar ligt voor mij als kunstenaar de uitdaging, daar komt alles bij elkaar. Door zelf te kweken en te oogsten voel ik de seizoenen, weet ik waar ik mee moet koken op welk moment. Door te conserveren zet ik zelf mijn smaakmakers, mijn kruidenrek en mijn basis voor in de keuken op de plank. Kijkend uit het raam van mijn keuken, zie ik wat er groeit, wat op dit moment het mooiste is. Een blik over mijn schouder wijst me de weg in mn kruidenrek. En dan koken maar, op zoek naar de smaken van de dag, van dat moment.

Geniet van mijn bijzondere delicatessen en catering of reserveer voor een van mijn diners en vertoef een middag lang buiten of in de serre, in mijn wilde proeftuin, terwijl je geniet van mijn nieuwe vondsten en experimenten, alles van het seizoen en uit de streek. De tijd staat even stil, er is alle ruimte voor een gesprek, een wandelingetje door de tuin, een moment bij het vuur… De tuin is deze middag van jou en je tafelgenoten en ondertussen serveren we je mijn bijzondere gerechten. Woest, wild maar mooi, even dicht bij de bron, genieten van mijn oogst. Wees welkom!

TARIEVEN CATERING

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Back To Top