skip to Main Content

INGREDIËNTEN EN MENU

We werken zoveel als mogelijk met ingrediënten uit eigen proeftuin en keuken. Onze eigen honing, producten uit het wild en vlees en vis van dichtbij. Er worden enkel ingrediënten gebruikt die hier in onze koude grond kunnen groeien. Vanuit die gedachte hebben we een geheel eigen Kempische kruidenkast gecreëerd en veel nieuwe smaken en kruidenmelanges ontwikkeld. De seizoenen zijn altijd leidend in de keuze van de verse ingrediënten en planten staan daarbij voorop.

We serveren een 7-gangen menu. Er is ook altijd een vegetarische optie. Wanneer je graag een vegetarisch of een vegetarisch menu met vis wilt, kun je dit bij opmerkingen aangeven. Ons concept is idealistisch en arbeidsintensief, Daarom hebben we besloten om geen veganistisch menu te serveren. We behouden graag de vrijheid om met al het moois uit onze nabijheid te kunnen werken zodat we jullie onze ‘culinaire biodiversiteit’ in al zijn glorie kunnen laten proeven. Daar hoort voor ons zeker ook room, boter, honing en eieren bij.

Vanwege de complexiteit van ons menu is het helaas niet mogelijk om rekening te houden met allergieën

AANVANG VAN EEN DINER

Je arriveert tussen 14.45 en 15.00 uur. We beginnen graag om 15.00 stipt zodat ons programma zo gestroomlijnd mogelijk verloopt. Meestal eindigt het diner ergens

RESERVEREN

Graag ontvang ik jouw reservering via het contact formulier. Je reservering is definitief wanneer je van mij een bevestiging van je reservering ontvangen heeft. Tot een week voor het diner kun je de reservering kosteloos annuleren.
Back To Top