We gaan weer beginnen!
De lente is gearriveerd, mijn boek is bijna klaar, zaadjes, bolletjes en knollen gaan weer door mijn handen en ik voel dat het tijd is om weer lekkere dingen te gaan maken.
Uiteraard is de ‘culinaire biodiversiteit van onze koude grond’ nog steeds leidend als mijn grote inspiratiebron. Dus we gaan jullie weer als vanouds met hernieuwde inspiratie proberen te verrassen met mooie dingen uit mijn tuin, uit het wild, het water en uit de lucht.
Omdat ik helaas nog geen nieuwe vaste locatie heb om mijn diners te verzorgen ga ik eerst maar eens beginnen met een aantal diners op locatie.
De eerste 3 zullen plaatsvinden in het gezellige café van het Natuurpuntmuseum in Turnhout.
Lekker dicht bij huis.
In afwachting van een eventuele vaste locatie wil ik alvast wat nieuwe dingen uitproberen. Een van deze nieuwe dingen is de aanvangstijd. We willen starten om 15.00, een tijd waarop iedereen wel zin heeft in een hapje en een drankje. We laten de middag richting de avond vanuit het aperitief rustig overgaan in een diner en eindigen daardoor niet heel laat op de avond. Eten doen we met onze mond, maar ook met onze neus , handen en heel belangrijk ook met onze ogen. Voor mij is een start in de middag daarom ideaal, ik ben heel benieuwd hoe jullie dit zullen ervaren.
10 mei 15.00
17 mei 15.00 volgeboekt
7 juni 15.00
7 gangen € 85,-
Reserveren kan door een mail te sturen via de website. Het is fijn als je ook je telefoonnummer vermeld bij je reservatie.
Je kunt je reservatie tot 1 week van tevoren kosteloos annuleren.
Praktische zaken
Voor meer informatie over de diners, zoals bijvoorbeeld, hoe lang duurt een diner, parkeren, wat kan ik verwachten en wat niet, kledingadviezen 🙂 Volg deze link
Volgeboekt?
Is het diner waar je naar toe wilde volgeboekt? Dan kunnen we je op de wachtlijst zetten voor als iemand toch niet kan komen. Geef op ons contactformulier aan voor voor welke datum je op de wachtlijst wilt komen. We houden je dan op de hoogte