skip to Main Content

Zondagmiddag diners 2022

Je vertoeft een middag lang buiten of in de serre, in de wilde proeftuin, genietend van mijn nieuwe vondsten en experimenten, alles van het seizoen en uit de streek. De tijd staat even stil, er is alle ruimte voor een gesprek, een wandelingetje door de tuin, een moment bij het vuur… De tuin is deze middag van jou en je tafelgenoten.

De etiquette is er een van genieten en jezelf zijn. Ondertussen serveren wij je heerlijke gerechtjes, verrassende borden, kleurrijk en subtiel. Woest, wild maar mooi, even dicht bij de bron, genieten van de oogst.

Het contrast kan misschien niet groter zijn. Met je voeten in het gras, uitkijkend op tuin, voel je dat je deelt in de oogst en blijkt het makkelijk genieten. Ik nodig je uit om mijn proefkonijn te zijn. Ik zal je niet teleurstellen. Wees welkom!

Praktische zaken

Voor meer informatie over de diners, zoals bijvoorbeeld, hoe lang duurt een diner, parkeren, wat kan ik verwachten en wat niet, kledingadviezen 🙂 Volg deze link

Volgeboekt?

Is het diner waar je naar toe wilde volgeboekt? Dan kunnen we je op de wachtlijst zetten voor als iemand toch niet kan komen. Geef op ons contactformulier aan voor voor welke datum je op de wachtlijst wilt komen. We houden je dan op de hoogte

Back To Top