Sauzen en dips
Taratorsauswalnoot
Een dip op basis van walnoten, knoflook en olie.
Lekker met tempura (groenten gefrituurd in een deegbeslag).
Taratorsaushazelnoot
Een dip op basis van hazelnoten, knoflook en olie.
Lekker met tempura (groenten gefrituurd in een deegbeslag)
Tomatillodip
Dit appelachtige tomaatje uit Mexico is op deze zoet pittige wijze met echte pimienton, een goede dip voor tortillachips, maar ook lekker met gebraden varkensvlees.
Auberginedip
Zachte puree van aubergine, amandelen, sesamzaad, citroen en de typische kruiden uit het Midden-Oosten. Lekker met tortillachips, als tapas.
Sweetchili-garlic saus
Deze gepeperde saus is niet alleen zoet maar ook echt pittig.
Wij doen hem behalve bij de loempia’s ook in de marinade voor de spareribs.
Kruidige tomatensaus
Een saus die helemaal af is, vol verse kruiden, pittig, en toch zoet van door de zon gerijpte tomaten van de koude grond! Goed op de pizza, over de pasta, bij kalfschenkel, enfin, u kunt het zelf wel bedenken.
Gebrande Spaanse pepersaus
De sensatie van zelfgebrande Spaanse pepers met verse kruiden en tomaat. Een zonnige zoetheid die zich pas prijs geeft na het branden. Toepassing: zie kruidige tomatensaus.
Tomatenketchup
Ketchup gemaakt van tomaten van de koude grond, geplukt als ze rijp zijn!