skip to Main Content

Ingemaakt fruit

Lijsterperen

Peren, ingemaakt in een frisse siroop met een subtiel vleugje azijn en lijsterbessap. Een zacht oranje peertje heerlijk bij wild, stoofvlees, rode kool en elk winters gerecht van de koude grond.

Kweeperen op sap

Kweeperen op zijn best! Diep rode kweeperen met een mooie, korrelachtige structuur in een vuurrode siroop met echte vanille. Na een paar maanden is de vanillesmaak er pas echt goed ingetrokken en dan combineert zo’n peertje dus geweldig met wild, stoofvlees, rode kool, maar ook met ijs of in gebak.

Mirabellen op sap

Deze geelrode minipruimpjes hebben een heel verfijnde smaak, samen met frisse citroenschilletjes een feest bij een nagerecht, of op een taart. Ook zijn hartige gerechten te bedenken waar ze magnifiek bij zullen passen, in een stoofschotel of….

Kweeperenmoes

Een donkerrode moes van kweeperen, heerlijk bij wild, gebraden vlees en rode kool.

Back To Top