skip to Main Content

Teamdag

Mijn tuin is een pure gebruikstuin in alle opzichten. Groente, fruit, eetbare bloemen in alle geuren en kleuren. Maar ook een tuin om in alle rust te genieten van de omgeving en je te laten inspireren tot nieuwe inzichten. Goed verborgen zijn hier en daar stille plekjes die een peinzende deelnemer net brengen tot dat ene briljante idee waar hij/zij al naar op zoek was. We zorgen voor een centrale plek die uitnodigt tot gezamenlijk overleg. Ondertussen worden de zintuigen flink geprikkeld door allerlei pure smaaksensaties uit de tuin. Mijn gerechten zitten altijd vol met nieuwe smaakervaringen, dat kan de eigen creativiteit aardig op gang brengen!
Ook is het mogelijk om te kiezen voor een rondleiding door de tuin, een werkmoment in de tuin of een door een natuurgids geleide wandeling in het bij ons nabijgelegen natuurgebied. Dit kan een mooie manier zijn om even bewust bezig te zijn met aardse zaken.

We plaatsen een sfeervolle tent in de tuin, gemaakt van natuurlijke materialen. In wintertijden komt u samen in de kas. Daar liggen dan Perzische tapijten, hangen sfeervolle lichtjes en natuurlijk wordt de kas lekker verwarmd. Het is een ludieke omgeving, waar het contact met de grond en de buitenlucht heel dichtbij is.

Gedurende de dag kan ik u verrassen met allerlei lekkernijen uit de tuin, soms ziet u ons wellicht eerst oogsten om vervolgens het desbetreffende fruit in uw thee geserveerd te zien.
U maakt kennis met allerlei bijzondere groenten, fruit en delicatessen uit eigen tuin en alleen al de aandacht die besteed wordt aan het uiterlijk van uw bord zal u inspireren en motiveren tot hernieuwde creativiteit.

Back To Top