skip to Main Content

Woeste wilde mooie gerechten vlak bij de bron

Zondagmiddagdiners

Je kunt hier een zondagmiddagdiner reserveren. Alleen, met een klein of groter gezelschap. In de wintermaanden kunnen er maximaal 28 personen in de serre. Wanneer je echt met een hele grote groep bent is het ook mogelijk om een speciale datum af te spreken speciaal voor jou en je gezelschap.

Je vertoeft een middag lang buiten of in de serre, in de wilde proeftuin, genietend van mijn nieuwe vondsten en experimenten, alles van het seizoen en uit de streek. De tijd staat even stil, er is alle ruimte voor een gesprek, een wandelingetje door de tuin, een moment bij het vuur… De tuin is deze middag van jou en je tafelgenoten.

De etiquette is er een van genieten en jezelf zijn. Ondertussen serveren wij je heerlijke gerechtjes, verrassende borden, kleurrijk en subtiel. Woest, wild maar mooi, even dicht bij de bron, genieten van de oogst.

Het contrast kan misschien niet groter zijn. Met je voeten in het gras, uitkijkend op tuin, voel je dat je deelt in de oogst en blijkt het makkelijk genieten. Ik nodig je uit om mijn proefkonijn te zijn. Ik zal je niet teleurstellen. Wees welkom!

Back To Top