skip to Main Content

Woeste wilde mooie gerechten vlak bij de bron

Zondagmiddagdiners

Er is een agenda van zondagmiddagdiners waarvoor u kunt reserveren. Alleen, met een klein gezelschap of met elk gezelschap dat u maar wenst. Wanneer u echt met een hele grote groep bent is het ook mogelijk om een speciale datum af te spreken voor u en uw gezelschap alleen.

U vertoeft een middag lang buiten of in de serre, in mijn wilde proeftuin, genietend van mijn nieuwe vondsten en experimenten, alles van het seizoen en uit de streek. De tijd staat even stil, er is alle ruimte voor een gesprek, een wandelingetje door de tuin, een moment bij het vuur… De tuin is deze middag van u en uw tafelgenoten.

De etiquette is er een van genieten en jezelf zijn. Ondertussen serveren wij u heerlijke gerechtjes, verrassende borden, kleurrijk en subtiel. Woest, wild maar mooi, even dicht bij de bron, genieten van mijn oogst.

Het contrast kan misschien niet groter zijn. Met uw voeten in het gras, uitkijkend op tuin, voelt u dat u deelt in de oogst en blijkt het makkelijk genieten. Ik nodig u uit om mijn proefkonijn te zijn. Ik zal u niet teleurstellen. Wees welkom!

Back To Top